Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els esoterismes abstractes, fora del Museu Picasso

El nou director del Museu Picasso de Barcelona, Emmanuel Guignon (Besançon, 1959), expert en les avantguardes històriques i l'art europeu de postguerra, acaba de declarar que té com a objectiu relacionar l'obra de l'artista malagueny amb la dels grafistes abstractes esotèrics que en exclusiva són presentats en el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), la Fundació Miró i l'Arts Santa Mònica.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El museu Picasso de Barcelona és visitat per un milió de persones (el 70% turistes). És evident que Picasso i Dalí són els artistes més cèlebres i incontestats de la contemporaneïtat. És per això que no s'acaba d'entendre que l'un i l'altre estiguin vetats en el MACBA pel "pecat de ser figuratius". Així les coses, esdevé inacceptable, grotesc i inoportú, introduir els esoterismes abstractes en el Museu Picasso --com ho ha fet el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC). Els arguments --obscurs i inexplicables-- esgrimits pels mandataris de la cultura oficial són un barret de rialles...

Participaciones de loslectores

Másdebates