Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els deures interfereixen en la vida familiar

Alumnos de la Escola del Mar de Barcelona, durante la hora de trabajo personal, dedicada a hacer deberes, leer o jugar.

Alumnos de la Escola del Mar de Barcelona, durante la hora de trabajo personal, dedicada a hacer deberes, leer o jugar. / JOAN CORTADELLAS

David Uriach Cortinas

Albert Sáez, en el seu article d'opinió 'A favor dels deures escolars' fa una sèrie d'afirmacions que, com a contrari als deures escolars, m'agradaria comentar. Diu que "ningú ha d'interferir en la dinàmica interna dels centres educatius fins a aquest punt". I jo li pregunto: qui som els professors per interferir en la dinàmica interna de les famílies?. Perquè d'això es tracta, senyor Sáez, d'interferir.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els deures interfereixen en la vida familiar i en molts casos la dinamiten. També ens diu que potser aquesta posició en contra els deures pot ser deguda "al fet que molts pares i mares es dediquen a complir ells amb les obligacions dels seus fills". Per acabar amb: "Abans de demanar que suprimeixin els deures seria millor que deixessin de fer-los ells".

Senyor Sáez, si el que proposa és que els nens es tanquin a l'habitació i no emprenyin durant unes hores mentre fan els deures, potser li donaria la raó. Però no es tracta d'això, no es tracta de fer-los els deures. Quan els fills necessiten ajuda se'ls hi ha de donar i això comporta un temps, i com vostè diu "certament, afegeixen una tercera jornada laboral".

Participaciones de loslectores

Másdebates