Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els artistes, les ovelles negres

Meryl Streep se puso en la piel de Donald Trump el pasado junio en una gala benéfica en Nueva York.

Meryl Streep se puso en la piel de Donald Trump el pasado junio en una gala benéfica en Nueva York.

Llegeixo la notícia següent: "La ministra de Cultura de Corea del Sud, Cho Yoonsun), ha dimitit després que s’ha sabut que va fer una llista negra amb uns 10.000 artistes crítics amb la presidenta Park, implicada en un cas de corrupció i tràfic d’influències".

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Els artistes  són apriorísticament qualificats com a "dissidents" en la majoria dels sistemes polítics. És per això que en el període de la guerra freda és van crear als països europeus els ministeris de Cultura, els quals designen els comissaris que imposen amb ma de ferro el dirigisme cultural en vigor als "artistes contemporanis".

Als Estats Units, els artistes de Hollywood i l'star system, -assenyalats com a focus de colonialisme cultural global- que durant la campanya electoral van donar el seu suport a Hillary Clinton, ara són els mateixos que fan sorolloses manifestacions i escridassen al totpoderós Donald Trump. Aquests artistes, ai!, són les "ovelles negres" que demanen ser encarrilades per gaudir plenament de la glòria terrenal...

Participaciones de loslectores

Másdebates