Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Els aldarulls de Gràcia i la CUP

Contenedores tumbados y coches de la policía en Gràcia, la noche del martes.

Contenedores tumbados y coches de la policía en Gràcia, la noche del martes. / FERRAN NADEU / JOSEP GARCÍA

Amistades Peligrosas

Senyors i senyores de la CUP:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No puc entendre com "per defecte" estan en contra d'una  actuació policial sense haver estat analitzada prèviament, o sí.

No puc entendre com poden defensar que es cremi mobiliari urbà,  cotxes i motos de particulars que van cometre l'errada d'aparcar a un lloc inoportú.

Quina és la seva filosofia de l'educació i l'entesa? Qui té un  cotxe, una moto o un comerç no són dignes de ser respectats. És  aquesta la seva filosofia, oi?

Tenen vostès cotxe, moto o alguna propietat privada per petita que sigu? Si us plau facilitin les dades d'aquestes propietats perquè  altres energúmens puguin actuar contra vosaltres i a veure quina cara  poseu.

¿Danys col·laterals? No, penso que són danys evitables ja  que la manifestació prèvia a la barbàrie va transcórrer de forma  pacífica i sense cap tipus de problema. Veïns de Gràcia defensant  aquest local ocupat, perfecte i lícit, la resta no ho va ser.

A més són vostès independentistes, això no hauria de ser un  problema, jo també ho sóc, però pensin, si és que saben fer-ho, el mal  que li estan fent al "proces" que tant defensen. Els posen  als unionistes i anti-independentistes tots els arguments per vomitar  contra la independència.

Si us plau, no continuïn en aquesta línia. Les salvatjades són  iguals les causi qui les causi i per favor, els demanaria que  abandonin vostès al Parlament i deixin els seus escons a gent  responsable, encara que no sigui independentista.

Tot culpa de vostès. Només ens faltava això, gràcies CUP.

Participaciones de loslectores

Másdebates