Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Eleccions lliures a Síria

El passat dia 13 d'abril es van celebrar a Síria eleccions parlamentàries. Es van celebrar quan el país travessa una situació de guerra, produïda per l'agressió constant de les bandes mercenàries al servei de l'imperialisme i amb el suport dels seus lacais a la zona: Turquia, Aràbia Saudita i Israel, tres violadors dels drets humans, però que són els fills, també, dels imperialistes anglosaxons.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ells s'atorguen el dret de decidir de si aquestes eleccions són lliures o no. Què volem més per veure el seu tarannà dictatorial i hipòcrita? El més curiós és que la premsa, en la seva gran majoria, obeeixen com a corderets i de forma disciplinada els dictats imperials i repeteixen el mateix, i ni tan sols donen notícies d'aquesta celebració, doblement meritòria per ser lliures i en un context molt difícil i complicat.

Potser el que no els hi agrada és que el Partit Baaz, junt amb els partits a ell coaligats, hagin guanyat el 80% dels escons, 200 davant dels 250 de la cambra. Això reforça el caràcter democràtic i popular del govern de Bachar Al Assad, i també delata la política criminal i genocida de les mal anomenades potències occidentals, Estats UnitsRegne Unit i França, que continuen donant suport al terrorisme i a la guerra per tal d'assolir els seus objectius latrocínics.

Un cop més, des dels que donem suport als països i estats agredits per l'Imperi, la nostra absoluta solidaritat amb un poble que pateix per culpa dels nostres governants, i no pel govern siri com pretenen fer-nos creure.

Participaciones de loslectores

Másdebates