Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

"El que fa mal són les persones ignorants, no l'islam"

Ofrendas en el Pla de l’Os de la Rambla.

Ofrendas en el Pla de l’Os de la Rambla. / JORDI COTRINA

Li preguntaven si tenia por i ella amb una mirada innocent, que semblava estar plena d'optimisme, i un somriure de gom a gom fent veure ser feliç, amb el cap deia que 'No', no tenia por.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Realment, dins seu estava tremolant, el somriure de felicitat que feia veure per fora era de tristesa i decepció dins, la mirada plena d'optimisme era en realitat pessimisme, perquè simplement veia un futur negre i sense sortida. Era molt callada, però amb la mirada i els seus actes, deia paraules, frases i textos sense veu, se sentia sola envoltada de tanta gent, se sentia dèbil davant una petita gota que va vessar el vas.

Tenia por, com tothom. Els ocells eren els seus únics amics, amb xiuxiueigs cantaven tristes cançons sense fonament, textos que no entenia ningú. Eren els que no la deixaven sola, i cada matí, plovia o feia sol, fos un dia feliç o trist, sempre cantaven aquelles cançons melancòliques. Ella tenia por. Tenia una mare que era costurera de ferides, tenia un pare que era Don Quixot lluitant contra els molins pensant que eren gegants, tenia germans encantadors, tenia por.

Ella és la persona musulmana en el món del S. XXI, perquè cada dia ens despertem amb por de no tenir futur, cada dia ens despertem amb la preocupació de ser un altre cop rebutjades a causa de la ignorància d'unes persones que, malgrat fent veure que professen la religió musulmana, es carreguen la imatge de molta gent i l'ànima que bategava dins de cossos innocents.

Cada dia ens despertem amb l'angoixa de ser víctimes de l'odi provocat durant aquests darrers anys, cada dia amb la mirada perduda en l'horitzó i la ment plena d'inquietuds, i ho intentem un cop més. I si tinc por? Sí, tinc por de viure en una societat que va en contra meu. L'islam és Pau no guerra, l'islam ens invita a respectar a tothom i no fer mal a ningú, són les persones ignorants les que fan mal, no l'islam. Com va dir un cop el sabi Aristòtil: "L'ignorant afirma, el sabi dubta i reflexiona".

Participaciones de loslectores

Másdebates