Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Easyjet i l'overbooking

Un avión de EasyJet y otro de Iberia, en el aeropuerto de El Prat.

Un avión de EasyJet y otro de Iberia, en el aeropuerto de El Prat. / FERRAN NADEU

Potser caldria posar sobre la taula la qüestió de la legalitat de la pràctica de l'overbooking en la gestió de les reserves de les aerolínies. Aquest passat cap de setmana vaig quedar-me fora d'un vol a Londres que havia reservat amb gairebé un mes i mig d'antelació amb la companyia Easyjet, confirmant aquella dita que 'allò que és barat surt car'. Seguint les instruccions del personal de l'esmentada empresa, i després d'esperar que tot el passatge embarqués, vaig adreçar-me al taulell de la porta, on em varen dir que era "molt estrany" que no hi hagués hagut cap baixa, i que havia de quedar-me a terra. "Totes les aerolínies ho fan", van respondre a la meva queixa, tot indicant-me que tenia dret a una indemnització de 250 euros que havia de reclamar 'on line', i que deixaven anotada la incidència.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

En intentar gestionar la corresponent reclamació, hom topa amb la mateixa impotència de qui intenta donar de baixa una línia telefònica amb un contestador automàtic. En el formulari 'on line', el camp assignat al vol afectat queda bloquejat, de forma que sibil·linament no pot completar-se el registre de la queixa. El telèfon d'atenció al client és un 902 amb un cost de 13 euros. Igual que va arribar el dia que els pàrkings van deixar de cobrar les hores senceres per fer-ho només els minuts ocupats per un vehicle, espero que casos com el meu  --que 'totes les companyies fan'--  serveixin per acabar amb aquests greuges i aquesta indefensió.

Participaciones de loslectores

Másdebates