Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El dolor no entén de llistes d'espera

La meva dona està en llista d'espera pel trencament parcial del tendó supraespinòs del braç dret. Al principi ho podia passar més o menys bé, però a mesura que passen els dies el dolor és més fort i li fa passar unes nits que no sap com dormir. Llavors agafa males postures i l'esquena també li fa mal, com el braç esquerre.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Està desesperada per la mala organització de la Sanitat a causa de les retallades. Al CAP li diuen que vagi a l'especialista, a l'especialista que marxi a fer una reclamació al 061 i està en la llista d'espera com a urgent, però ara li toca el torn a les persones que es van apuntar al gener de 2015, i ella ho va fer al maig del mateix any.

Ella vol treballar però no pot amb el que té, i amb una petita operació més una temporada de fisioteràpia i rehabilitació la cosa podria anar amb normalitat. El problema ja no és només sanitari, sino de convivència matrimonial, ja que ella vivia a Madrid i està tant desesperada que no veu altra solució que anar-se'n a Madrid, empadronar-se i aconseguir que pugui ser operada amb més agilitat, però se la jugaria. Donaria el que fos perquè sigui operada, ja porta més del que cal i els ciutadans no tenim cap culpa del mal funcionament de les institucions.

Em dirigeixo a vosté,  president Carles Puigdemont. Tothom es passa la patata calenta i no mou fitxa. No pot ser que si va a urgències li donin un calmant o bé li receptin unes pastilles que són fortes i porten opiacis i són perjudicials per al cos. A més, quan es passa l'efecte tornem a començar. Haig d’ajudar-la a vestir-se i desvestir-se, fer-li el dinar, deixar-li tot a mà segons tingui el dia... És molt trist que la persona que més estimes en ta vida estigui no només amb dolor; això li afecta a tot el cos i la ment i a la nostra relació de parella.

Si es triga molt s’han de fer moltes proves que costen calers, i ¿com quedarà després de l’operació? Massa temps esperant va en contra el pacient. El nostre cas és un de molts que tenim a la nostra sanitat.

Participaciones de loslectores

Másdebates