Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Diferents percepcions sobre les manifestacions a RTVE

Manifestación por la independencia de Catalunya durante una Diada.

Manifestación por la independencia de Catalunya durante una Diada. / ACN

Resulta feridor que la guapa i "intel·ligent" senyora Andrea Levy del PP català etzibi la frase contundent: "Esto no se va a producir". A més, ella s'atreveix a parlar de majories socials a Catalunya, on el PP és residual? Com poden contradir i silenciar tan arbitràriament i amb aquesta supèrbia la voluntat popular de més de dos milions de catalans?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Tothom sap que no es pot emmordassar tot un poble. Poder decidir votant és el mínim del mínim que exigeix qualsevol democràcia i aquest escenari mai pot ser il·legal. En tot cas, en una dictadura sí que ho pot arribar a ser.

D'altra banda, on portarà el senyor Iceta l'històric partit dels socialistes catalans? On queda el PSC democràtic d'antany? En una carta anterior ja pronosticava la política d'aquest insigne polític cap a un espai cada vegada més residual i situat en terra de ningú. I el que és encara més preocupant, subordinat als socialistes espanyols i espanyolistes. D'aquí l'escenificació del dissentiment en el Congrés de Diputats i ara de la petició del recurs d'inconstitucionalitat a petició prèvia de la Gestora central. Per favor, que no ens enganyin més.

En fi, tot el que he descrit es resumiria tot dient que existeixen diferents percepcions de l'actualitat política, sobretot escoltant un dels programes de 'Los Desayunos de TVE', moderat pel senyor Sergio Martín, on un dels comentaristes convidats va arribar a dir que la manifestació contra el procés de la plaça Sant Jaume era equiparable a les manifestacions de la Diada pels carrers de Barcelona i de tot Catalunya. Deia que en la primera eren 30.000 o més, en tot cas, "molta gent" va dir literalment, igual que en la Diada, que també era molta gent (no més de mig milió, ja que dir que eren xifres milionàries era una bogeria segons ell). Seria convenient que aquest bon senyor es rellegís en el seu diccionari el significat del concepte "manipulació informativa".

Participaciones de loslectores

Másdebates