Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Desmuntant l'adoctrinament d'Albiol

Xavier García Albiol.

Xavier García Albiol.

En el programa de TV-3 'Preguntes freqüents', del passat dia 14, el president del PP català, Xavier Garcia Albiol, va denunciar, un cop més, l'"adoctrinament" que es practica a les escoles catalanes. No va arribar a dir, com en els seus mítings, que es fomenta l'odi a Espanya, però, sí que s'ensenya els alumnes en una determinada línia política nacionalista, presentant-ne com a "prova", amb el seu mòbil, unes escenes d'un fragment d'una obra de teatre per a nens en una escola, sense saber, però, ni de quina obra ni de quina escola es tractaven. Realment, un comportament molt poc seriós tractant-se d'un tema tant important.

A banda de fer-li saber que les seves denúncies constitueixen una vergonyosa ofensa envers la dignitat i la professionalitat dels mestres i professors catalans, m'agradaria que m'expliqués d'on han sortit totes aquestes desenes de milers i milers de joves, i no tant joves ,catalans que s'han manifestat darrerament pels carrers en favor de la unitat d'Espanya? És que potser no van anar a l'escola tots aquests joves? I si hi van anar, com és que no formen part d'aquelles dues generacions de joves que tant el PP com Ciudadanos diuen que han estat educades en l'odi cap a Espanya? O bé, és que potser pertanyen a una nova espècie protegida, immune al virus del nacionalisme (català, es clar), aquella a la que Albiol es refereix com la dels "catalanes de bien"? 

Participaciones de loslectores

Másdebates