Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

El desig de viure i d'escriure

Una máquina de escribir antigua.

Una máquina de escribir antigua.

Al Museu d'Història de Girona hi ha una exposició titulada 'El desig de viure i d'escriurePrudenci i Aurora Bertrana'. A la visita guiada que va tenir lloc fa poc, Xavier Pla ens va dir com l'espai estava dividit en dos, per tal d'exposar-hi més bé l'obra i personalitat del pare i de la filla, sense, però, per això desvirtuar-hi els punts en comú fruit de la seva relació.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

L'exposició vol apropar l'escriptura de cadascun d'ells al públic, alhora que vol aprofundir sobre la seva biografia ben diferenciada. Per aquest motiu els espais contenen objectes, fotografies i documents de l'època per situar-los en el context. Hi ha un espai final amb les obres publicades per poder seure i llegir en la mateixa sala o conèixer l'obra literària de tots dos.

Cal ressaltar el fet del llibre que van escriure plegats l'any 1935: "L'illa perduda". La literatura va ser un nexe comú i també l'estimació a l'art que conreaven: ell pintava i ella feia música.

 

Participaciones de loslectores

Másdebates