Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cuidadors i cuidadores, gràcies

Otman y Joan saliendo del Hospital de Sant Pau, este martes.

Otman y Joan saliendo del Hospital de Sant Pau, este martes. / JOAN CORTADELLAS

Després d'una vintena d'anys de treball com a inspectora de serveis socials, voldria transmetre públicament, ara que estic jubilada, la meva gratitud a les persones que diàriament amb amor i dedicació treballeu per al benestar de la gent gran, dels infants, de les persones amb diversitats funcionals... Necessitem de vosaltres perquè ateneu els més febles de la societat, però no se us reconeix ni es valora suficient la difícil tasca a què us enfronteu cada dia.

Així doncs, aprofito l'avinentesa per donar-vos les gràcies un cop més i encoratjar-vos a seguir treballant amb dignitat per la cura d'aquestes persones.

Compartir amb vosaltres inquietuds i problemes propis d'aquest àmbit m'ha ampliat la mirada -i per què no, l'esperança- que queden expressades en aquests versos de Jacint Verdaguer: "Allà on tu hi veus lo desert, eixams de móns formigueixen".

Participaciones de loslectores

Másdebates