Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Crònica d'una injustícia per un oblit a la Renfe

Tren de Rodalies Renfe.

Tren de Rodalies Renfe. / ALBERT BERTRAN

La Agencia Tributaria española, via Generalitat, sostreu del meu compte bancari els 450 euros (més despeses) d'una multa de Renfe que va començar amb 50 euros.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Inici: Caldetes, juliol 2014, compra d'una T-10 i oblit de marcar-la. A Arenys de Mar (estació següent), Brigada antifrau de set inspectors; intent d'explicació T10 en mà. Ni cas, ni mirar-me; una inspectora omplena l'imprès: concepte “viatjar sense billet”. Protesto i resisteixo perquè no és cert, però acabo mostrant el DNI exigit.

L'endemà faig dues reclamacions a 'Atenció usuari-Sants', on line i postal. Res. Passa a Territori i Sostenibilitat (època de Santi Vila), segueixen cartes i més cartes, al·legacions i argumentacions. Indiferència total. Això sí, rebo comunicacions certificades, signades per directors generals, subdirectors i altres càrrecs, però mai responen a les meves preguntes concretes.

Poden canviar els consellers o poden estar empresonats, per a la maquinària fiscal no té cap importància, funciona i molt bé. Res no l'atura.

I per al Síndic de Greuges són litigis insignificants.

Conclusió: tot i sentir-vos desprotegits i desemparats, pagueu les multes de RENFE encara que siguin injustes, us estalviareu molts disgustos i moltes enrabiades.

Un jubilada i indignada, pensió minsa, usuària de trens (sempre amb bitllet).

Participaciones de loslectores

Másdebates