Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cristiano acabarà al jutjat com Messi?

Cristiano Ronaldo, durante un partido.

Cristiano Ronaldo, durante un partido. / JAVIER SORIANO (AFP)

Com podia ser que, cobrant quantitats similars, Messi pagués molts més impostos que Cristiano Ronaldo si els dos estan subjectes a la mateixa legislació? El resultat és que Cristiano és un "suposat" defraudador que no ha tributat a l’Agència Tributària més de 150 milions d’euros en ingressos per drets d’imatge. Què farà ara l’Agència dirigida pel senyor Montoro? Arxivarà l’expedient? Sancionarà econòmicament el jugador? Enviarà el cas a la Fiscalia per acabar en un jutjat? 

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La resposta sembla evident. Florentino Pérez  i els seus companys i amics de la llotja del Bernabeu, entre els que s'hi troben els declarats madridistes Rajoy i Aznar, ajudaran a decidir. Si fos així, serà una mostra escandalosa més de que les pressions mediàtiques, del fisc i de la justícia sobre els jugadors del Barça no s’assemblen en res a les que hi ha sobre els jugadors del Madrid.

Participaciones de loslectores

Másdebates