Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cotxe nou? No, gràcies

Episodio de contaminación en Barcelona.

Episodio de contaminación en Barcelona.

Mesures anticontaminació? Sí! I sempre! Però per més voltes que li dono, no aconsegueixo trobar una solució mínimament acceptable al cas següent:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Què ha de fer un(a) ciutada(na) que, per exemple, té un cotxe dièsel del 2003 (dintre de dos anys no podrà circular ni un dia per 40 municipis de Catalunya), que viu a la ciutat de Barcelona i que ha de desplaçar-se amb certa freqüència, posem per cas, a Tarragona? Ah! I que ha passat totes les Itvs!

Segons s'ha publicat recentment, els experts situen els afectats entre el 14 % i el 25 %. Posem un 20 %. Dit d'un altra manera, 1 de cada 5. Vostès es pensen que decenes de milers de ciutadans es podran permetre gastar-se milers d'euros quan potser amb prou feina arriben a final de mes?

Els ajuts que ofereixen no permetran resoldre-ho, ni tan sols en part. I que consti que no estic demanant subvencions utòpiques. En quina galàxia viuen?

Participaciones de loslectores

Másdebates