Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Conduir a 110 Km/h mirant una 'tablet'?

Divendres 29 de juliol, tornant per l'autopista A-7, direcció França, abans de la sortida de Girona. Conduíem des de Tarragona amb trànsit tranquil per ser un divendres d'estiu. Eren dos quarts de tres de la tarda. Amb l'amiga que feia de copilot conversàvem amenament. El cel una mica tapat deixava caure alguna gota. Tot perfecte. Anava pel carril dret a una velocitat d'uns 110 Km/h. De sobte, m'avisa la meva amiga: el cotxe que era a la meva esquerra i que anava pel carril del mig estava envaint el meu carril. M'arracono instintivament cap al voral. Miro el cotxe i veig que hi va algú conduint amb una tablet sobre el volant i la mirada fixa en ella. Redueix la velocitat. Està escrivint. Aprofito per allunyar-me'n el més ràpid que puc.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Encara no he reaccionat a la sorpresa i l'espant de com algú pot conduir a 110 Km/h amb aquest comportament. Tan urgent era en aquell moment allò que mirava? Tan confiada s'ha tornat aquesta persona que es creu que pot fer una imprudència com aquesta i no provocar cap accident? Jo divendres vaig poder evitar-lo; un altre dia els reflexos poden no ser els mateixos. Sort de l'amiga que em va dir que m'apartés.

Li comento a un amic al dia següent aquest fet i em diu que és bestial i quotidià a la vegada. Potser haurem d'acabar acostumant-nos també a veure actituds incíviques com aquesta, de la mateixa forma que hem après de sortejar els vianants que van distrets amb el mòbil i apartar-nos-en per tal de no xocar amb ells?

Participaciones de loslectores

Másdebates