Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

La compassió, una bona manera de mirar la vida

Una de las fotografías de la serie ’Less Americains’ (2012) de Mishka Henner.

Una de las fotografías de la serie ’Less Americains’ (2012) de Mishka Henner. / MISHKA HENNER

Vivim una època a on tot va molt de pressa, la comunicació és instantània i sembla que tot sigui immediat sense donar-te temps en creure ni raonar en tot allò que veus o t'envolta. És a dir, que parlem molt del que passa arreu del món però ens costa comprendre per què passa.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Ens han educat a valorar la vida d'una manera que si no fas el que t’han ensenyat, el càstig o la penitència sembla la millor manera per resoldre qualsevol problema personal. Però si pensem amb la compassió de nosaltres mateixos i del món en general, la sensació individual canvia completament.

No vol dir que et compadeixes de res. Ans el contrari, acceptar la compassió vol dir entendre què et passa i què està passant al teu costat i arreu del món. I llavors, lluny de fustigar-te, el que sents és una vida diferent. Ho entens tot millor i segueixes investigant la teva manera de viure i, a més a més, vas observant la vida dels altres d'una manera molt més complaent.

Participaciones de loslectores

Másdebates