Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Com va dir José Antonio Labordeta: "Señorías, váyanse a la m..."

El Rey recibe al presidente del Congreso, Patxi López, al término de su tercera ronda con los grupos

El Rey recibe al presidente del Congreso, Patxi López, al término de su tercera ronda con los grupos / ÁNGEL DÍAZ / EFE POOL

Félix, de 51 anys, farmacèutic, cada mes se les enginya per pagar allò que l'Administració li deu. David, de 54, un pare que fa més de 5 anys que busca feina sense èxit i sense cobrar res. Inés, de 43, també la busca i no pot ser mare si no en troba. Carme, de 55, mestra de la pública, redobla els esforços davant les retallades a l'ensenyament. Laura, de 23, estudiant de 5è de medicina, quan superi el MIR amb prou feines cobrarà 1.000 euros al mes per atendre pacients. Mercè, de 92, viu sola amb la seva minsa pensió. Araceli, de 55, metgessa de la sanitat pública amb més pacients que temps per atendre'ls. Marta, de 18, s'esforça per obtenir una bona nota a la selectivitat i decidir el seu futur.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

No acabaríem la llista de les dificultats de ciutadans honrats mentre es multiplica la llista de polítics estafadors, de milionaris que encara són més rics per portar diners a Panamà i mentre la reialesa és a judici i troben exalcaldes i expresidents deutors amb Hisenda i corruptes fins a les orelles. En comptes de buscar-hi solucions urgents, els polítics tornen al vodevil de noves eleccions, després de mesos de cobrar sous de diputats, senadors i governants en funcions. Com va dir José Antonio Labordeta: “Señorías, váyanse a la mierda”.

Participaciones de loslectores

Másdebates