Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Catalunya lliure novament

Jordi Parera

Avui m'he llevat una mica decaigut pensant en les animalades dels darrers dies, de les clavegueres de l'Estat espanyol, la hipocresia de Felipe González i tants d'altres, els atacs al president Mas (no sóc votant de Convergència, però em sap greu aquest acarnissament contra Mas), i tement que si els surten bé les jugades brutes poguem perdre aquestes votacions i la possibilitat de la independència. I sobretot perdem  el nostre futur (perquè si perdem, Catalunya i els catalans no tindrem cap futur).

Entretodos

Publica un post sobre la situación política

¿Cuál crees que deben ser ahora las prioridades de los partidos?

 Però dues cartes publicades avuí a EL PERIÓDICO m'han apujat la moral; que dues persones, que vingudes directa o indirectament de fora de Catalunya (com jo mateix), hagin entès el missatge de renovació i alliberament que el nostre país necessita.

Tinc la il·lusió de veure lliure el meu país i la meva gent després de més de 300 anys de persecució, repressió, glotofàgia i extorsió econòmica dirigida i conduïda des de tots els estaments de l'Estat castellà i espanyol (militar, polític, financer, judicial...). I tot, per la creació artificial de la 'Nación España', que no ha existit mai i alguns encara s'hi encaparren a construir-la a partir de Castella, tot destruint les altres identitats que conformen la Península. Apa, marxem ja. Catalunya lliure, novament.

Participaciones de loslectores

Másdebates