Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'una mestra a un alumne amb leucèmia: "M'has enriquit, moltes gràcies"

Una clase de P3, en un colegio de Barcelona.

Una clase de P3, en un colegio de Barcelona. / MÓNICA TUDELA

Sóc mestra d'educació primària i porto sis anys en el món de la docència, però aquest any ha estat diferent a la resta. He viscut noves experiències i compartit diferents punts de vista.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Durant aquests últims mesos, el que més m'ha fet enriquir-me com a persona i com a docent ha estat veure't dia a dia, com avançaves, t'esforçaves, lluitaves i sobretot com somreies davant les adversitats. L'energia, entusiasme i ganes que demostres cada dia són admirables. No tothom té aquesta valentia i coratge per enfrontar-se a una realitat tant dura com la teva, no deixis mai de lluitar, no et deixis vèncer, no renúncies a les ganes de viure.

Aquestes paraules van dirigides especialment per tu, A. I també per a tots els nens i nenes valents. Gràcies per lluitar contra la leucèmia i fer front a una realitat que no és pròpia de la vostra edat. Hauríeu d'estar a l'escola amb els vostres companys jugant, cantant, rient... i en canvi viviu entre l'hospital i casa vostra.

Com a docent que he tingut la sort de compartir estones amb vosaltres, vull donar-vos les gràcies per obrir-me els ulls a una nova realitat. Ha estat una experiència única, incomparable i enriquidora. Tots vosaltres teniu diferents punts de vista que fan veure la vida d'una altra manera. Teniu molta força i energia, conserveu-les fins al final, això és el que us fa personetes extraordinàries.

Gràcies, moltes gràcies.

Participaciones de loslectores

Másdebates