Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Carta d'un ex-marista: bonic exercici de maquillatge, fer servir els alumnes en una cadena humana

Imaginin que un dia pateixen un accident amb la seva meravellosa cafetera de disseny que els hi produeix greus cremades. El mateix accident el pateixen diferents usuaris de la marca i una investigació externa demostra que la causa és en una peça defectuosa; peça i riscos que eren coneguts i assumits per la marca per tal d'estalviar costos. Dies després altres clients organitzen una cadena humana en suport dels accidentats i els !treballadors innocents! de la fàbrica, caiguts també en el desprestigi. I a què treuen cap els "treballadors innocents"? No els sembla una campanya de "maquillatge" impulsada discretament per la marca de cafeteres per netejar la seva imatge?

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Doncs això mateix és el que ha passat en l'escola Maristes de Sants-Les Corts: s'ha organitzat una cadena humana en suport de les víctimes i els "professors innocents" convocada, se suposa que espontàniament, per pares ex-alumnes de l'escola. I la cadena ha estat composada pels propis nens i adolescents, en suport de les víctimes i els professors... Bonic exercici de maquillatge, fer servir els alumnes. Tota una declaració de principis i una bona mostra de la seva voluntat de compensar les víctimes i evitar nous abusos en el futur.

I tot seguirà igual.

Sóc antic alumne marista i atualment professor en un institut públic.

Participaciones de loslectores

Másdebates