Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cants per la llibertat

Participantes en el acto ante la Modelo cantan villancicos a favor de la liberación de Junqueras, Forn, Cuixart y Sánchez, este domingo.

Participantes en el acto ante la Modelo cantan villancicos a favor de la liberación de Junqueras, Forn, Cuixart y Sánchez, este domingo. / SILVIA JARDI (ACN)

Encara que cada cop sembla més rocambolesc, terrorífic i indignant, el que passa a Catalunya en cap lloc del món no ha passat. Pot ser que sembli mentida, però és cert i és veritat.

Tot i això, també és admirable veure que la nostra societat no es queda dormida, sinó que està desperta lluitant; ella lluita sense armes que ens puguin omplir a tots d’odi i de sang, lluita amb la paraula, ella lluita tot cantant.

Lleida, amb la plaça de la Paeria plena de gom a gom, la gent hi canta, sense por i emocionada, nadales que han inventat, cançons que són nadales i que la lletra els han canviat; lletres que clamen amb força per justícia i llibertat, esperant que el cant arribi als que el cor tenen congelat.

Jo, que cantar gens sabia, l’altre dia vaig cantar com mai havia fet en ma vida, us ho puc assegurar. M’emociona recordar-ho i crec que ho heu de provar, si esteu a casa per festes, els dilluns tots a cantar, si penseu que cal justícia i per als presos llibertat, les lletres us asseguro que diuen la veritat.

Participaciones de loslectores

Másdebates