Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Cal reforçar Barcelona amb barreres i pilones

Los barceloneses, los de siempre y los que solo lo son unos días porque visitan la ciudad, vuelven a ramblear.

Los barceloneses, los de siempre y los que solo lo son unos días porque visitan la ciudad, vuelven a ramblear. / JORDI COTRINA

Fa mes d’un any que alguns entesos avisaven del perill de la Rambla com objectiu terrorista. Me’n he tingut d’assabentar per la CNN en espanyol, entrevistant a Xavier Torrens, professor de Politica a la UB. L’he buscat per internet i he trobat el seu escrit recent, del que separo els següents fragments:

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

“Pensem per un moment que un islamista jihadista 

Els deu llocs amb més probabilitat que hi hagués un atemptat a Barcelona eren i són: la Rambla, la plaça de Catalunya, el Portal de l’Àngel, la basílica de la Sagrada Família, la Casa Batlló, la Pedrera, el Parc Güell, la catedral de Barcelona, l’estació de Sants i el metro de Barcelona. A partir d’ara caldrà reforçar els espais encara molt més, tant amb barreres i pilones (fa més d’un any que els experts ho estem reclamant) com amb més presència dels Mossos d’Esquadra, que, val a dir-ho, actuen amb alta professionalitat, però no existeix el risc zero".

El preu d’una jardinera de pedra artificial no passa dels 300 euros venda al públic, naturalment molt menys comprada a l’engròs per un ajuntament. 13 jardineres, 3.900 euros, el preu de 13 vides absurdament perdudes per la indolència administrativa.

Participaciones de loslectores

Másdebates