Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Bicicletes i inseguretat vial

SEPARADORES 3 Carril bici de la calle de Consell de Cent.

SEPARADORES 3 Carril bici de la calle de Consell de Cent. / FERRAN NADEU / ÁLVARO MONGE

Jo crec que una bicicleta és un vehicle. Al menys encaixa amb la definició simple de vehicle: aparell amb o sense motor que es mou sobre el sòl, a l'aigua o l'aire i serveix per transportar coses o persones. Aleshores perquè quan estan al carrer una gran part del conductors de bicicletes van per on els hi dona la gana? I sobretot, si és un vehicle i està prohibit utilitzar el mòbil amb ells, perquè la gent que va en bici no en fa cas? Ja sabem que els conductors de cotxes també ho fan, però tenen el risc de ser multats, cosa que els ciclistes no.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Puc entendre que vulguin anar per la vorera perquè se senten més segurs que anant entre cotxes, autobusos i motos, però les persones no ens sentim més segures quan veiem que una bici creua per on vol, va per la calçada en sentit contrari, va fent ziga-zaga i que a sobre et pita perquè li deixis passar i si no ho fas, es queixen.

Participaciones de loslectores

Másdebates