Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Sí a l'avinguda de Joan Antoni Samaranch

Samaranch, durante su discurso ante la sesión del COI, reunida en Copenhague para elegir la sede de los Juegos del 2016.

Samaranch, durante su discurso ante la sesión del COI, reunida en Copenhague para elegir la sede de los Juegos del 2016. / AP / CHARLES DHARAPAK

Molts dels que vàrem néixer als anys 40 o abans, temps de vaques flaques i de racionament on el pa escassejava, per a dir-ho suament, què els embotits no més els menjaven els rics (no és demagògia) -no com ara que els xacoters neden en l’abundància-, vàrem passar moltes dificultats per a sortir endavant. Dit això em resulta fantasmagòric que es pugui enjudiciar pel seu passat franquista qui fou president del Comitè Olímpic Internacional, i no pel fet de que, gràcies a ell, no l’oblidin, es varen aconseguir els Jocs Olímpics del 92 a Barcelona i, per descomptat, no sols per llegir un “paper” a Lausana.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El cost total de la remodelació de l’Estadi Olímpic, Port olímpic de Barcelona, Palau Sant Jordi, les seus de Castelldefels, Banyoles, La Seu d’Urgell i moltes més que ara mateix no recordo, va suposar, segons he pogut llegir, una inversió de 6.728 milions d’euros i l’impacte econòmic fou de 18.678 milions d’euros.  Crec que tant l’Ajuntament de Barcelona, com la Generalitat i el Comitè Olímpic Espanyol, tindran la documentació pertinent. Però que serveixi com exemple que entre 1988 i 1992 es varen invertir més de 27 milions d’euros en instal·lacions esportives que avui en dia tots ens estem beneficiant. 

És molt simple per a qui no s’ha mullat mai el “pompis”, possiblement per l’edat, fer una crítica de Samaranch recordant el seu passat. Els hi puc assegurar que no tinc res a veure amb ell.  Per finalitzar i sense voler entrar en cap polèmica, crec que, com a molts catalans -incloent-hi l’alcaldessa Ada Colau-, que el senyor Samaranch es mereix que li donin el seu nom a l’Avinguda de l’Estadi.

Participaciones de loslectores

Másdebates