Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Aprofitar el púlpit per bombardejar la democràcia

Barceloneses y turistas llena la Rambla, dos días después del atentado.

Barceloneses y turistas llena la Rambla, dos días después del atentado. / JORDI COTRINA

Mentre moltíssimes persones estan plenes de pena, tristes, amb un gran dolor per la tragèdia dels atemptats a la Rambla de Barcelona i Cambrils del 17 d'agost, un mossèn aprofita un púlpit per llençar un discurs ple d'odi, de falta de respecte, de una total intolerància. No és el primer mossèn que aprofita el púlpit, el seu càrrec per abocar sense control, la seva ideologia antidemocràtica. Aprofita la democràcia per bombardejar-la. Responsabilitza a l'Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de l'atemptat i també donant culpes a l'alcaldessa Manuela Carmena del que pogués passar algun dia a Madrid. Incita a la seva feligresia i als advocats de les víctimes perquè denunciïn a l'alcaldessa de Barcelona.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Mentre la immensa majoria de persones intenten vèncer el dolor, la pena i la tristesa amb solidaritat amb les famílies afectades per la tragèdia, amb respecte, amb fer més forta la convivència, la cohesió, amb agraïment a totes aquelles persones, serveis, entitats que van fer tot el possible perquè tragèdia fossi una mica més suportable, aquest Mossèn -Santiago Martín, de Cuatro Caminos- ens mostra una falta d'honestedat enorme, una gran falta d'ètica i sobretot falta d'humanitat en les seves paraules.

No sé si el Bisbe de Madrid li suggerirà un temps de reflexió. Tampoc sé quantes persones diumenge es van aixecar i van marxar de missa abans de que acabés. El que sí sé, és que el dissabte 26 d'agost milers de persones inundaran carrers de Barcelona per combatre el terror, per combatre la tragèdia amb més solidaritat, més respecte, més pau, més convivència i amb més democràcia.

Participaciones de loslectores

Másdebates