Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Records d'un estudiant de Dret en temps convulsos

Abogados de la acusación, entre ellos, José Bono (izquierda) y Cristina Almeida, en 1980.

Abogados de la acusación, entre ellos, José Bono (izquierda) y Cristina Almeida, en 1980. / MANOLO LÓPEZ

Com a exalumne de Dret, primer a la UAB, 1975-77, i desprès a la UB, Facultad de Dret de la Diagonal, 1977-79, vaig viure moments excepcionals, com la mort del dictador, el 20 de novembre del 1975, en ple primer curs, a la UAB, on vam obtenir un aprovat general.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La legalització del PSUC, amb el meu 'profe', Solé Tura, dins del paraninf. Moment imborrable.

Aquell 24 de gener del 1977 (l'assassinat dels advocats d'Atocha), avui farà 40 anys, va ser un cop molt dur per als estudiants de segon i per a tots els futurs advocats que ens estàvem formant.

Aprovació de la Constitució del 78, en ple tercer curs. Vaig abandonar els meus estudis de Dret. Per por? Incertesa? Dubtes envers el futur? No ho sé.

Avui, vull retre homenatge a aquells advocats assasinats a Atocha. Ells havien estat estudiants abans que jo, i jo ho vaig deixar.

Tinc ara 60 anys, i treballo a l'Administració local (serveis socials/dependencia). Mai m'he penedit d'haver deixat els estudis de Dret. Què hagués pogut passar?

Participaciones de loslectores

Másdebates