Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

17 anys a l'espera de l'Institut Angeleta Ferrer

La planificació escolar de la Dreta de l’Eixample passa per moments difícils.  Enguany, el Consorci d’Educació ha hagut de crear cinc línies addicionals o ‘bolets’ en escoles d’Infantil i Primària, reconeixent de facto que s’havia equivocat de molt en la planificació i que faltaven 125 places que no havia contemplat. Les places d’escola pública són cada cop més sol·licitades, ja que aquesta opció és cada vegada de major qualitat. A això se li suma que les iniciatives que lideren moltes escoles públiques en quant a renovació pedagògica atrauen cada vegada més famílies.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

A la Dreta de l’Eixample s’han construït diverses escoles públiques d’educació Infantil i Primària en els darrers anys (Escola Fort Pienc, Escola Fructuós Gelabert i Escola dels Encants), però en canvi no s’ha previst cap institut que permeti donar resposta a un increment de demanda que ara ja està arribant a l’etapa de Secundària i que encara augmentarà més els propers cursos. Tant és així que si tots els alumnes que avui acaben sisè de Primària en centres públics del Districte vulguessin continuar la seva etapa d’educació obligatòria en un dels instituts públics que tenen adscrits, un de cada quatre no ho podria fer perquè l’oferta actual és insuficient.

A tot plegat s’afegeix que al carrer de Marina, entre Consell de Cent i Diputació hi ha un solar que l’Ajuntament de Barcelona va cedir el 1999 a la Generalitat perquè s’hi construís l’Institut Angeleta Ferrer. 17 anys després i malgrat la manca de places públiques d’institut, continuem esperant.  Els barris de Fort Pienc i Sagrada Família reclamem un institut que permeti tenir accés a una educació pública i de qualitat en el nostre entorn. És una qüestió de justícia. #volemInstitutAngeletaFerrer!

Participaciones de loslectores

Másdebates