Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Amb Jazztel, continues pagant després de mort

El meu pare va morir recentment després d'una llarga i dura malaltia. De tots els tràmits que he hagut d'emprendre arran del seu decés,  l'únic que no he pogut resoldre i m'està provocant enormes maldecaps és el donar de baixa d'una companyia telefònica, Jazztel. Ja m'ho van  advertir amics que han passat per aquest tràngol, que això succeiria. Que no em facilitarien res i que em reclamarien de manera improcedent, en cas de tenir-ne, pagar per trencar una permanència que legalment  finaria amb la mort del titular.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

El malestar ha superat les meves  expectatives, he descobert que la seva política comercial no només inclou el fer desistir al parent de donar-se de baixa, sinó que Jazztel té com a objectiu primordial aprofitar-se de la gent gran. L'empresa em reclama 300 euros per una permanència que el meu pare de  82 anys estant en estat terminal, impossibilitat i medicat per suportar el dolor, hauria renovat uns mesos abans. La crueltat i la manca de tacte és absoluta. 

Parlant amb la meva mare, he descobert que, després de deixar-los dues setmanes sense telèfon, els van trucar demanant-los disculpes i compensant-los amb una rebaixa a la factura per les molèsties, sense indicar cap contraprestació més. Ni l'edat del meu  pare, ni la seva veu dèbil, apenes audible, que indicava malaltia, va  fer desistir aquest comercial de completar aquest engany. He intentat  desfer aquesta situació però els operadors del servei d'atenció al  client només em reclamen els diners o mantenir-lo com a client a la companyia. 

He exposat el meu cas xatejant a través del Facebook amb la  pàgina de la companyia i el resultat que he obtingut és encara més  denigrant. Malgrat haver fet totes les gestions a través del fixe de casa dels meus pares i advertir-lis que em truquessin a mi, han tingut el mal gust de contactar amb la meva mare, que està molt afectada, i  preguntar-li fins en dues ocasions si el meu pare es podia posar el  telèfon. A mi també em truquen, però sempre fora de l'horari que els  indico, i quan no els puc atendre, i cada dia, des d'en fa més d'una  setmana, succeeix el mateix. 

Estic en un punt mort i si ja és  complicat lidiar amb Jazztel en una situació normal, fer-ho en les  circumstàncies personals que visc, supera qualsevol tolerància. És  frustrant veure com a aquestes companyies des de les instàncies públiques se'ls hi permet operar amb total opacitat, posant tota mena  de dificultats al consumidor, obligant-lo a perdre temps assistint a  ens de mediació o recurrent a iniciar mesures legals per quantitats  sovint petites. Tinc la convicció que les sancions que se'ls hi  apliquen són purament cosmètiques de cara a l'opinió pública, perquè  fins ara no han servit per acabar amb el problema d'arrel, que és  aquesta política comercial de "tot s'hi val" per a conservar el  client, fins i tot mort, i de no disposar d'uns canals presencials i  oberts per a emprendre qualsevol gestió, no només les altes.

Participaciones de loslectores

Másdebates