Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Amb Convergència no s'arribarà a la independència

Francesc Homs y otros diputados de CDC, durante la rueda de prensa que ofrecieron en el Congreso el pasado 18 de julio.

Francesc Homs y otros diputados de CDC, durante la rueda de prensa que ofrecieron en el Congreso el pasado 18 de julio. / DAVID CASTRO

No se sap com i quan tirarà endavant el procés sobiranista català quan, a les primeres de canvi, un dels seus màxims protagonistes, la vella Convergència (ara PDC) sembla ser que per un plat de llenties anomenat grup parlamentari és capaç de facilitar la composició d'una Mesa del Congrés dels Diputats favorable al PP.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

La cosa no té desaprofitament, perquè el PP precisament és el partit que vol ficar a la presó a destacats membres de la vella Convergència per haver facilitat el 9-N.

No sé com explicaran tot això a Catalunya i a la resta dels seus companys de coalició de Junts pel Sí, però els fets són surrealistes i difícils de pair per una ciutadania que veurà amb estupefacció com alguns dels que pregonen la independència a les primeres de canvi i per interessos partidistes, pacten amb el partit que no para d'obstaculitzar amb tots els mitjans al seu abast aquest procés.

Per a la gent que ja anys que segueix l'actualitat política, aquesta actuació de Convergència és del tot normal, perquè estem parlant d'un partit que, encara que ara hagi canviat de nom, sempre ha estat així.

És el partit del sí però no, dels tripijocs constants i del peix al cove. Amb aquesta gent, ni cap país ni cap procés pot tirar endavant amb seriositat.

Participaciones de loslectores

Másdebates