Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Al metge, com una reina

Intervención quirúrgica en un centro hospitalario de Barcelona.

Intervención quirúrgica en un centro hospitalario de Barcelona. / EL PERIÓDICO

Ja sé que queixar-se és humà i que si no ens queixem no aconseguim canvis, però agrair el bon tracte no costa gens i també pot donar fruits.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Des de fa uns mesos, per desgracia, estic diagnosticada d'una d'aquestes enfermetats, que sense ser 'rares' són poc conegudes i de les que tothom ha sentit parlar però no ens ha preocupat, ens quedava lluny.

Un dia a l'any es celebra el 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple'. Anem, comprem una tovallola o una samarreta bonica, i a algú ajudarem. Sí, és cert, però qui més ens ajuda són els qui tenim al costat i els nostres metges.

Metges, aquí tenim per norma criticar: "El sistema no funciona", "estic en llista d'espera", "són com màquines", "no sé per què paguem''.

Doncs jo trenco una llança per ells. M'ha diagnosticat un oftalmòleg al que vaig visitar per un altre tema i em va enviar sense pensar-s'ho al neuròleg. Al CAP del meu poble, Gelida, la substituta de la meva doctora titular va accelerar perquè em visitessin a l'Hospital de Martorell i m'enviessin a Bellvitge ràpidament.

Allà em tracta amablement i espero eficaçment, una neuròloga que em pregunta i em fa partícep a l'hora d'escollir opcions de tractament. És un lloc que té un hospital de dia meravellòs, on quan arribes et diuen pel teu nom, fem bromes i et donen bons consells dins del camp de l'infermeria.

Bellvitge t'ofereix servei de neuropsicòlegs i rehabilitació, i et fan ressonàncies magnètiques i anal·lítiques periòdicament. Vaja, que et tracten com una reina.

Ahir vaig conèixer la meva doctora de capçalera titular. Vaig anar a buscar receptes i vaig conèixer una persona meravellosa. Després de veure el meu historial (els ordinadors ho xerren tot) vam parlar una bona estona, i vaig sortir, a més de amb la meva recepta, amb un benestar... vaig poder explicar-li com em sento, què vull, què espero. Va ser una sessió de psicologia en tota regla sense haver-ho demanat.

Gràcies, gràcies a qui tenim al costat cada dia i als nostres metges, que malgrat ser maltractats popularment, ens salven la vida i ens ajuden a portar les malalties amb esperança.

Participaciones de loslectores

Másdebates