Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Advent, temps d'esperança

El paseo de Gràcia con las luces de Navidad ya encendidas, en diciembre del 2016.

El paseo de Gràcia con las luces de Navidad ya encendidas, en diciembre del 2016. / FERRAN NADEU

Enfilem la recta cap al Nadal. És temps d'Advent, temps d'espera, temps d'esperança. Els qui seguim d'una manera especial l'any litúrgic, que s'inicia precisament ara, a l'Advent, trobem en cada un dels temps d'aquest cicle litúrgic un sentit, una raó, una motivació, que ens ajuda a endinsar-nos i avançar en el camí de la fe i de la vida. I és l'espera, però sobretot l'esperança, la que ens mou. Una esperança que és consol, que és virtut, que és força que empeny, que ens ajuda a mirar cap al futur amb perspectiva, amb objectius... Una esperança que no deixa que ens rendim davant les adversitats.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Aquest Advent, més que mai, és també temps d'espera i d'esperança que, com bé ens recorda una coneguda falca comercial d'una marca de torrons, tothom pugui tornar a casa per Nadal, i compartir aquestes diades amb aquells qui més estima. És temps d'espera i d'esperança de dies i nits de pau, de dies i nits de llibertat, sense comminacions. És temps d'espera i d'esperança que la humilitat i la bondat s'imposin davant la supèrbia i la malícia. És temps d'espera i d'esperança que la justícia venci la injustícia i l'abús. És temps d'espera i esperança que l'arc de Sant Martí pugui tornar a lluir tots els seus colors.

És temps d'espera i esperança de tant... Però recordem que, sobretot, és temps de recordar el passat, de viure el present i de preparar el futur: és temps d'Advent.

Participaciones de loslectores

Másdebates