Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

Un acte multitudinari amb discursos excesivament llargs

Guardiola saluda a Forcadell en presencia de Puigdemont y Junqueras, en el acto de Montjuïc en el que actuó como portavoz soberanista.

Guardiola saluda a Forcadell en presencia de Puigdemont y Junqueras, en el acto de Montjuïc en el que actuó como portavoz soberanista. / JOAN CORTADELLAS

Va ser un acte multitudinari amb un ambient xafogós el que va donar suport diumenge 11 de juny a la consulta que el Govern vol tirar endavant de forma unilateral vista la negativa de l’Estat a pactar el referèndum.  

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

Pep Guardiola va ser l’encarregat de posar-hi veu desprès que ho fessin representants de la societat civil per la defensa de la llibertat, la sobirania i la democràcia. Quan Guardiola va acabar la seva emotiva i contundent intervenció en català, castellà i anglès, feia més d’una hora que els 40.000 assistents aguantàvem la calor asfixiant.

Vista la situació i per no esgotar els qui vàrem ser-hi, suggereixo els presidents de les entitats convocants que unifiquin un únic discurs curt, concret i contundent i a continuació cantem 'Els segadors'. La imatge d’una multitud asfixiada baixant l’avinguda Maria Cristina (quan canviarem el nom?) donant l’esquena a l’escenari on parlaven Lloveras, Sànchez i Cuixart ho diu tot.

Participaciones de loslectores

Másdebates