Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

26J: El futur depen de l'abstenció

Després de marejar la perdiu durant quatre mesos, enrocats en els seus posicionaments i sense capacitat d’arribar a cap acord, estan duent el país a un carreró sense sortida. Aboquen els ciutadans a una nova despesa econòmica, de temps i a un desgast emocional difícil de justificar i més fàcil d’evitar. Les seves ànsies de poder, l’estel de les dues Espanyes, no les 'machadianes' sinó les combatents de la guerra civil del 36, i el seu egocentrisme cavernari deixen a mans de ciutadans perplexos i, a voltes, indolents, el devenir del país.

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

I què poden comportar aquestes noves eleccions en l’àmbit català? Dependrà del grau d’abstenció que generi la frustració creada. De tota manera, penso que el votant pot prioritzar el vot útil per desencallar la situació. Això implica, des del meu punt de vista, més Espanya. Quina? Encara és massa aviat per dir-ho. Primer caldrà veure qui es presenta i amb qui.

I el sobiranisme? Anirà per separat, molts més desenganyats que el 20D es quedaran a casa i els partits que s’hi presentin hauran de fer propostes molt imaginatives per aturar les fuites. Aquestes eleccions no són les nostres però les hem de jugar i això, en un grau o altre, afectarà.

Participaciones de loslectores

Másdebates