Contenido de usuario Este contenido ha sido redactado por un usuario de El Periódico y revisado, antes de publicarse, por la redacción de El Periódico.

26-J: Professionals mediocres o afeccionats brillants?

"Mediocre i oportunista, i s'arriba a tot" (Beaumarchais, 1732 - 1799)

Entretodos

Publica una carta del lector

Escribe un 'post' para publicar en la edición impresa y en la web

"Prefereixo al professional, malgrat sigui mediocre, a un afeccionat brillant" (Francisco Umbral, 1932 - 2007)

El President del Govern en funcions ha dit textualment: "no es tiempo para aficionados". Tractant-se de política, tinc els meus dubtes i, francament, no sé què pensar... O potser sí. Què és millor, un polític professional mediocre o un polític afeccionat brillant? Perquè si la mediocritat va acompanyada d'oportunisme amb l'objectiu d'arribar a tot, com és habitual, tal vegada és millor la brillantor d'un afeccionat... Em sembla.

Consideracions a banda, és evident que, llevat de comptades i honroses excepcions, la mediocritat constitueix el denominador comú de la classe política professional, per tant, com a conseqüència, no és cap disbarat pensar que una classe política afeccionada però brillant podria aportar majors beneficis a la ciutadania.

Vist el panorama general, és molt possible que sigui "tiempo para aficionados", perquè els professionals mediocres, amb les seves capacitats, ja han demostrat l'únic que saben fer... Arribar a tot.

Participaciones de loslectores

Másdebates